Toertocht Den Bosch

Start & Finish Stadion De Vliert, Victorialaan 21, 5213 JG ’s Hertogenbosch.
Datum : 12 mei 2018
Tijden : Vanaf 07:30 uur
Inschrijven : Inschrijfformulier
Afstanden : 60, 90, 120 of kilometer
Informatie

De toertocht van Den Bosch heeft een route waar alles in zit, van dijken tot lange polderwegen en van bospaden tot griendwegen. De inschrijfkosten bedragen €20,-

Startijden
 
De starttijden zijn voor elke VLS On Tour tocht hetzelfde.
 

Afstand 

Ophalen rugnummers   

Start toertocht

60 km toertocht  

vanaf 10.00 uur

vanaf 10.30 uur

90 km toertocht 

vanaf 09.30 uur

vanaf 10.00 uur

120 km toertocht

vanaf 08.00 uur

vanaf 09.00 uur

 
Uiterlijke binnenkomst 16.00 uur, de organisatie start met afbreken van de start/finish om 16.30 uur.
 
Rugnummers
 
Bij de start van elke toertocht ligt jouw persoonlijke rugnummer klaar bij de daarvoor aangegeven balie. Op vertoon van je deelnamebewijs (e-mail bevestiging betaling) ontvang je het rugnummer.
 
Kosten deelname
 
De kosten voor deelname bedragen € 20,- per tocht bij voorinschrijving.
 
Extra activiteiten
 

Op de dag van de tour is het mogelijk om “zwempret” te boeken.

Dit is entree voor het zwembad, een frietje en frisdrank.

Kosten: €9.75 pp. (kinderen van 0 tot 2 betalen alleen de entree prijs a €2,95)

 

Aanmelden kan door een mail te sturen naar l.glas@sportiom.nl onder vermelding van “VLS zwempret”.

(Mail voorzien van: Naam, adres, woonplaats, e-mail, telefoonnummer en aantal personen.) 

Douches : aanwezig
Route
Toertocht
 
Op 12 Mei start de toertocht van ’s Hertogenbosch. De start zal plaatsvinden bij het stadion De Vliert van FC Den Bosch. U kunt weer kiezen voor verschillende afstanden, namelijk 60, 90 en 120 kilometer. Heeft u een e-bike en wilt u graag meefietsen? Dan is er vanaf dit jaar de mogelijkheid om de 60 kilometer mee te fietsen met uw e-bike! Er is overigens geen wielerkleding benodigd als u vanaf uw e-bike start. Inschrijven kunt u doen via de site www.vlsontour.nl.  

Omgeving

Den Bosch heeft een eeuwenoude historie en dat is ook wel te merken aan alle oude gebouwen die in en rondom de stad staan. Op 12 Mei breekt de Lente al door en dat zorgt er dus  voor dat het terrasseizoen ook weer is aangebroken. Den Bosch heeft de mogelijkheid om heerlijk te borrelen op het terras en om te genieten van de Lentezon. 

Bezienswaardigheden

Sportiom biedt veel verschillende faciliteiten, zoals een zwemparadijs met veel glijbanen, een lasergamehal en zelfs een fitness. Als u meer wilt ontspannen kunt u een rondvaart maken door de Binnendieze in de Brabantse hoofdstad. Deze rondvaart gaat door het eeuwenoude  stelsel van alle waterlopen binnen de muren van de stad. De Sint-Janskathedraal is ook een bekende trekpleister van Den Bosch. Voor de shopaholics, bieden de winkelstraten ook het nodige vermaak. Den Bosch biedt dus genoeg mogelijkheden voor een dagje, of een weekend weg. 

Locatie

Als u een weekend in Den Bosch wilt blijven kunt u kiezen voor verschillende verblijfsmogelijkheden. Er zijn genoeg hotels met verschillende prijscategorieën te vinden met enkele honderden meters lopen vanaf het stadcentrum. Het adres van de startlocatie zal zijn: Victorialaan 21, 5213 JG ’s Hertogenbosch.