Cauberg Experience

Start & Finish : Thermae 2000 Cauberg 25-27, 6301 BT Valkenburg
Datum : 7 september 2019
Tijden : Vanaf 07:30 uur
Inschrijven Inschrijfformulier
Afstanden : 60, 90 of 120 kilometer
Informatie : Een echte herfsttocht door de schitterende natuur van Zuid-Limburg
Douches
Route

Toertocht

De Cauberg Experience zal plaatsvinden op 7 september, de herfst is dan echt begonnen, dus de natuur zal zo haar veranderingen hebben gemaakt. De start zal plaatsvinden op de Cauberg, waarnaar de finish dus de Cauberg op zal zijn. U kunt weer kiezen voor verschillende afstanden, namelijk 60, 90 en 120 kilometer. Heeft u een e-bike en wilt u graag meefietsen? Dan is er vanaf dit jaar de mogelijkheid om de 60 kilometer mee te fietsen met uw e-bike! Er is overigens geen wielerkleding benodigd als u vanaf uw e-bike start. Inschrijven kunt u doen via de site www.vlsontour.nl.

Routes

Omgeving

Zuid-Limburg kent veel heuvels en dat zal zeker een uitdaging zijn voor veel renners. Echter zal de mooie natuur wel extra motivatie geven om deze heuvels op te komen. Om de laatste toer van het seizoen af te sluiten op de Cauberg is ook zeker speciaal. Verder staan er net zoals in Landgraaf veel oude gebouwen en kastelen.

Bezienswaardigheden

In Valkenburg hoeft u zich niet te vervelen. Er zijn toeristische attracties, als de grotten en vele kastelen. Culinair staat Valkenburg ook goed op de kaart, het bruisende centrum zit vol met goede restaurants en ook aan knusse, gezellige kroegen ontbreekt het niet. Er is ook een mogelijkheid om jezelf helemaal te verwennen bij verschillende welnessoorden. Voor de echte bierliefhebbers zit er ook een bierproefbrouwerij in de buurt.

Locatie

Aangezien Zuid-Limburg voor velen nogal een stukje rijden kan zijn, zijn er gelukkig genoeg verblijfsmogelijkheden, waaronder de startlocatie Thermae 2000. Thermae 2000 beschikt over faciliteiten als: Sauna's, spa's, massagebehandelingen en uiteraard mooie kamers en een heerlijk restaurant.

Afbeeldingsresultaat voor thermae 2000