Toertocht Apeldoorn

Start & Finish :Omisport Apeldoorn, De Voorwaarts 55, 7322 MA  Apeldoorn
Datum :16 juni 2018
Tijden : Vanaf 07:30 uur
Inschrijven Inschrijfformulier
Afstanden : 60, 90, 120 kilometer
Informatie

Elke VLS On Tour  toertocht kent drie verschillende routes met drie verschillende afstanden: 60, 90, 120 kilometer. Als je aan meerdere toertochten deelneemt zit je niet vast aan een eerder gekozen afstand, dit kan uiteraard per tocht variëren. Afhankelijk van de gekozen afstand zijn er één of meerdere rustpunten in het parcours, waar je wordt voorzien van de nodige versnaperingen.

Extra activiteiten

Naast de reguliere tocht bieden wij in Apeldoorn ook nog de mogelijkheid tot extra activiteiten. Er kan namelijk aansluitend aan de toertocht een clinic baanwielrennen gevolgd worden in het Omnisportcentrum. Daarnaast staat de zomer voor de deur en dat is een uitgelezen mogelijkheid om gezellig te gaan barbecueën. Er zijn de volgende mogelijkheden om deel te nemen aan deze activiteiten:

Deelname barbecue: €12,50

Deelname baanwielerclinic: €15,00

Deelname aan beide activiteiten: €25,00

Verblijf

Voor het verblijf hoeft u zich ook geen zorgen te maken, want u kunt terecht bij Welness & Hotel Thermen Bussloo. Zij hebben de volgende arrangementen voor u opgesteld:

Losse overnachting

€ 79,50 per persoon inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet op basis van een twepersoonskamer en exclusief toeristenbelasting.

€ 54,50 toeslag voor een eenspersoonskamer.

- Eén dag onbeperkt gebruik van de saunafaciliteiten van Thermen Bussloo, inclusief deelname aan het belevenisprogramma met o.a. opgietingen, meditaties en rituelen.

Hotel Wellness arrangement

- 1 overnachting op vrijdag 15 of zaterdag 16 juni

- Twee dagen onbeperkt gebruik van de saunafaciliteiten van Thermen Bussloo, inclusief deelname aan het belevenisprogramma met o.a. opgietingen, meditaties en rituelen.

- Uitgebreid ontbijbuffet

- Keuze uit één van de volgende behandelingen bij Thermen Bussloo

- Hamam 35 minuten

- Ontspanningsmassage 35 minuten

- Gezichtsbehandeling 35 minuten

€ 154,00 per persoon op basis van een tweepersoonskamer en exclusief toeristenbelasting.

€ 54,50 toeslag voor een eenpersoonskamer.

Reserveringen kunnen gemaakt worden via events@thermenbussloo.nl of telefonisch via 055-3682615 onder vermelding van VLS On Tour

 

Startijden
 
De starttijden zijn voor elke VLS On Tour tocht hetzelfde.
 

Afstand 

Ophalen rugnummers   

Start toertocht

60 km toertocht  

vanaf 10.00 uur

vanaf 10.30 uur

90 km toertocht 

vanaf 09.30 uur

vanaf 10.00 uur

120 km toertocht

vanaf 08.00 uur

vanaf 09.00 uur

 
Uiterlijke binnenkomst 16.00 uur, de organisatie start met afbreken van de start/finish om 16.30 uur.
 
Rugnummers
 
Bij de start van elke toertocht ligt jouw persoonlijke rugnummer klaar bij de daarvoor aangegeven balie. Op vertoon van je deelnamebewijs (e-mail bevestiging betaling) ontvang je het rugnummer.
 
Kosten deelname
 
De kosten voor deelname bedragen 20 euro per tocht bij voorinschrijving.
   
Route

Toertocht

De toertocht start uiteraard net zoals voorgaande jaren bij Omnisport. U kunt weer kiezen voor verschillende afstanden, namelijk 60, 90 en 120 kilometer. Heeft u een e-bike en wilt u graag meefietsen? Dan is er vanaf dit jaar de mogelijkheid om de 60 kilometer mee te fietsen met uw e-bike! Er is overigens geen wielerkleding benodigd als u vanaf uw e-bike start. Inschrijven kunt u doen via de site www.vlsontour.nl.

Omgeving

Apeldoorn ligt pal naast de Veluwe, wat natuurlijk een van de mooiste natuurgebieden in Nederland is. Het zal natuurlijk voor heerlijke rust zorgen om hier door en langs te fietsen. Beelden spreken natuurlijk meer dan woorden, vandaar hier een aantal plaatjes van de Veluwe. Apeldoorn zelf heeft ook een bruisend centrum, waar u heerlijk van de zomer kunt genieten op het terras.

Bezienswaardigheden

Apeldoorn heeft meer in petto dan u zou denken, er is namelijk genoeg te beleven. Een dagje tussen loslopende apen in Apenheul moet u toch een keer hebben meegemaakt. U kunt ook een koninklijke ervaring beleven in het voormalig koninklijk paleis Het Loo, dit bevat schitterende tuinen en musea, waar u zich niet zal vervelen. Als u een echte adrenalinekick wilt, kunt u het beste naar attractiepark Julianatoren gaan. Kortom, genoeg te beleven dus!

Locatie

In Apeldoorn zijn er uiteraard ook genoeg verblijfsmogelijkheden om er een heerlijk weekend van te maken. De start zal plaatsvinden bij Omnisport, De Voorwaarts 55, 7321 MA Apeldoorn.