Toertocht Apeldoorn

Start & Finish :Omisport Apeldoorn, De Voorwaarts 55, 7322 MA  Apeldoorn
Datum :22 juni 2019
Tijden : Vanaf 07:30 uur
Inschrijven Inschrijfformulier
Afstanden : 60, 90, 120 kilometer
Informatie

Elke VLS On Tour  toertocht kent drie verschillende routes met drie verschillende afstanden: 60, 90, 120 kilometer. Als je aan meerdere toertochten deelneemt zit je niet vast aan een eerder gekozen afstand, dit kan uiteraard per tocht variëren. Afhankelijk van de gekozen afstand zijn er één of meerdere rustpunten in het parcours, waar je wordt voorzien van de nodige versnaperingen.

Op zaterdag 22 juni tijdens de toertocht Apeldoorn kunnen de deelnemers genieten van een prachtige baanclinic van niemand minder dan onze meervoudig wereldkampioen op de baan Jeffrey Hoogland. (teamsprint en 1 kilometer tijdrit).
De deelnemers aan de toertocht van Apeldoorn kunnen meedoen aan deze clinic op de baan. De kosten bedragen € 17,50 p.p. voor een clinic van een uur. Dit is inclusief, begeleiding door Jeffrey Hoogland, technische ondersteuning van vrijwilligers van rennersvereniging de Adelaar uit Apeldoorn en een baanfiets. Inschrijven is nu mogelijk via deze link. Er kunnen maximaal 45 deelnemers deelnemen, verdeeld over 3 sessies van 15. De clinics starten om 13.00, 14.00 en 15.00 uur. Na ontvangst van uw online betaling, wordt er contact met u opgenomen voor welke tijd u geregistreerd staat. Uiteraard adviseren wij een wat kortere afstand te fietsen tijdens onze VLS on Tour toertocht, zodat je nog wat energie over hebt voor deze fantastische clinic.

Startijden

De starttijden zijn voor elke VLS On Tour tocht hetzelfde.

Afstand 

Ophalen rugnummers   

Start toertocht

60 km toertocht  

vanaf 10.00 uur

vanaf 10.30 uur

90 km toertocht 

vanaf 09.30 uur

vanaf 10.00 uur

120 km toertocht

vanaf 08.00 uur

vanaf 09.00 uur

 

Uiterlijke binnenkomst 16.00 uur, de organisatie start met afbreken van de start/finish om 16.30 uur.

 

Rugnummers

Bij de start van elke toertocht ligt jouw persoonlijke rugnummer klaar bij de daarvoor aangegeven balie. Op vertoon van je deelnamebewijs (e-mail bevestiging betaling) ontvang je het rugnummer

Kosten deelname

De kosten voor deelname bedragen 20 euro per tocht bij voorinschrijving.

 

 

Route

Toertocht

De toertocht start uiteraard net zoals voorgaande jaren bij Omnisport. U kunt weer kiezen voor verschillende afstanden, namelijk 60, 90 en 120 kilometer. Heeft u een e-bike en wilt u graag meefietsen? Dan is er vanaf dit jaar de mogelijkheid om de 60 kilometer mee te fietsen met uw e-bike! Er is overigens geen wielerkleding benodigd als u vanaf uw e-bike start.

Omgeving

Apeldoorn ligt pal naast de Veluwe, wat natuurlijk een van de mooiste natuurgebieden in Nederland is. Het zal natuurlijk voor heerlijke rust zorgen om hier door en langs te fietsen. Beelden spreken natuurlijk meer dan woorden, vandaar hier een aantal plaatjes van de Veluwe. Apeldoorn zelf heeft ook een bruisend centrum, waar u heerlijk van de zomer kunt genieten op het terras.

Bezienswaardigheden

Apeldoorn heeft meer in petto dan u zou denken, er is namelijk genoeg te beleven. Een dagje tussen loslopende apen in Apenheul moet u toch een keer hebben meegemaakt. U kunt ook een koninklijke ervaring beleven in het voormalig koninklijk paleis Het Loo, dit bevat schitterende tuinen en musea, waar u zich niet zal vervelen. Als u een echte adrenalinekick wilt, kunt u het beste naar attractiepark Julianatoren gaan. Kortom, genoeg te beleven dus!

Locatie

In Apeldoorn zijn er uiteraard ook genoeg verblijfsmogelijkheden om er een heerlijk weekend van te maken. De start zal plaatsvinden bij Omnisport, De Voorwaarts 55, 7321 MA Apeldoorn.